OM GRENAA SKOV OG HAVE

D. 30. april 1999 åbnede vi butik i Grenaa med salg og service af skov, have og parkmaskiner, samt en specialafdeling med ATV/UTV og udstyr til disse. Vi henvender os til dig der vælger kvalitet og service og vi er altid behjælpelige med en kreativ løsning. Vi opbygger maskinen efter kundens ønske og behov. Vi ønsker dig velkommen til vores butik og værksted.

På værkstedet møder du faglig ekspertise og personlig betjening. Vi har dygtige og veluddannede mekanikere på værkstedet, som har stor erfaring i service og reparation af bl.a. motorer, transmissioner, hydralik, elsystemer, opbygning og udvikling af specialmaskiner.

Derudover er vi autoriseret Auto-mower værksted. Hvis du er privat eller professionel, kan vi rådgive dig om vedligeholdelse af dine maskiner. Vores målsætning er at fremstå som et firma, der fuldfører opgaverne til tiden og med kvalitet for øje.

Afhentning og levering af maskiner, til service og reparation efter aftale.

Ved køb af maskine hos os får du en professionel gennemgang af produktet og maskinen er påfyldt olie og opstartet/justeret klar til brug.